Direct een goed gevoel

Naar de tandarts gaan is nooit een bepaald leuke ervaring. Je gaat er immers enkel naartoe als er iets mis is en dat is geen feest. Desondanks gaf het personeel en de tandartsen van het Kleinsman Dental Center me op elk moment een goed gevoel. Ze doen er werkelijk alles aan om je op jouw gemak te stellen en de best mogelijke ervaring te geven.

Richard Kleinsman zelf is een ongelofelijk goede tandarts. Elke keer dat ik hem kon ontmoeten begroet hij me met een glimlach en een stevige handdruk. De man is enorm grondig en neemt ook de tijd om het plan door te nemen en uit te leggen voor er werk gedaan wordt. Daarbij is het ook belangrijk wat ik er nu eigenlijk zelf van denk. Het spreekt daarbij wel voor zich dat wat ik ervan denk het medisch oordeel niet aantast! Hij is vriendelijk, geeft om mensen, enorm ervaren en ik vertrouw wat hij zegt compleet.

Ook de assistenten bij het Kleinsman Dental Center zijn gewoon fenomenaal. Je hebt kortom altijd het gevoel dat je in goede handen bent. Een gevoel dat ook verder gaat bij de administratieve poot van het Dental Center. Ook hier is het vriendelijkheid troef en ik ben dankbaar voor hun opgewekte persoon en de moeite die ze nemen om al het administratieve werk niet alleen op orde te krijgen maar ook uit te leggen. Het Kleinsman Dental Center is dan ook de plek waar ik altijd naar toe zal blijven gaan. Het enige wat je hoeft te doen om het zelf mee te maken is een afspraak boeken op Kleinsman.de!