Erg tevreden met mijn facings!

Ik was voor ik bij het Kleinsman Dental Center terecht kwam al zowat 3 jaar niet meer bij een tandarts geweest. Dit voornamelijk omdat er eigenlijk nooit iets mis was met mijn gebit en ik eerlijk gezegd de halfjaarlijkse controles tijdsverlies vond. Via mijn schoonbroer die bij Richard Kleinsman was langs geweest kwam ik bij het Kleinsman Dental Center terecht voor problemen met mijn gebit. Mijn tanden deden pijn tijdens het eten en dat bezorgde mij een ontzettend wrang en onaangenaam gevoel.

Tijdens de behandeling werd ik meteen gerust gesteld door de behandelende arts en werd er zeer voorzichtig omgegaan met mijn klachten. De arts en zijn assistenten waren supervriendelijk en werkten zeer grondig. Bleek dat ik last had van enkele gaatjes en er van mijn kies een stuk tand was afgebroken op een plek die niet zichtbaar was.

Meteen na die ontdekking kon ik al gelijk op intake gesprek in het professioneel aandoend Dental Center om te kijken wat we eraan konden doen. Het was Richard Kleinsman zelf die het gesprek voerde en tot mijn grote verbazing was zijn eerste vraag eigenlijk gewoon wat ik zelf wou. Ik heb dan ook het gevoel dat er met mijn wensen rekening is gehouden. Op alles wat ik zei legde Richard me de voor- en nadelen van uit en hij probeerde me echt geen richting uit te sturen. Een probleem dat ik bij veel andere tandartsen wel heb: ze hebben een behandeling in hun hoofd en willen je per se die richting uit sturen. Uiteindelijk kozen we voor een facing op die tand en ik ben er ontzettend tevreden mee!