Herstelwerkzaamheden door Richard Kleinsman

Richard Kleinsman en zijn team hebben met zo min mogelijk pijn de schade die aan mijn gebit was aangericht door een andere praktijk hersteld. Daar liet ik immers een kies vullen en hoe ze dat exact gedaan hebben weet ik niet maar het was alleszins niet zoals het hoort. Ik bleef pijn hebben aan mijn kies en heb uiteindelijk, op aanraden van mijn schoonfamilie, aangeklopt bij het Kleinsman Dental Center.

Na een kort intake gesprek werd meteen besloten mijn mond onder handen te nemen. Het team stelde me de hele behandeling door ook echt gerust. Ik kreeg ontzettend veel uitleg van wat er allemaal mis was gelopen tijdens het vullen van mijn kies en kon dan ook echt volgen wat ze eigenlijk allemaal aan het rechttrekken waren. Het viel me zo goed mee dat ik ook mijn zoontje van 8 jaar heb gestuurd naar het Kleinsman Dental Center toen bleek dat hij een kies had die gevuld moest worden.

Wonderbaarlijk genoeg is de hele ingreep verlopen zonder dat mijn kleine prins een traantje heeft gelaten. Een achtjarige behandelen in de grote, enge tandartsstoel zonder dat hij een huilbui krijgt: dat is niet gemakkelijk! Ik heb dan ook enkel maar lovende woorden voor de behandeling, het onthaal en de werkwijze van Richard Kleinsman en zijn team. Van het eerste moment dat ik het Dental Center binnenstapte tot de nabehandeling voelde ik gewoon dat ik hier te maken had met een professioneel team die het klappen van de zweep kent. Een echte aanrader!