Ik wil nooit meer anders!

Ik ging al sinds kinds af aan naar dezelfde tandarts toe met mijn ouders. Maar op een gegeven moment zijn zij overleden. Ik ging gewoon nog naar die tandarts, uit gewoonte. Maar ik begon hem wel vervelend te vinden. Hij maakte altijd hele rare offertes op, liet mij veel betalen.

Dus ik besloot om op zoek te gaan naar een andere tandarts. Iemand die gewoon eerlijk en open tegen mij was en mij goed wilde helpen. Ik heb altijd goed op mijn tanden gelet dus het is niet zo alsof ik een heel slecht gebit had.

Ik woon in het Oosten van Nederland en was wel op zoek naar een tandarts in de buurt. Tuurlijk ga je een keer per half jaar op controle maar als er ineens iets is wil ik er wel gewoon snel zijn. Ik surfde een beetje op internet en kwam snel op Kleinsman.de. Een Duitse tandarts net over de grens die ook in Nederland zit.

De website zag er enorm goed uit, maar dat zegt natuurlijk niet zoveel. Daarom had ik er eerst een nachtje over geslapen. De volgende dag besloot ik om toch gewoon even te bellen. Ik legde mijn situatie uit aan de vriendelijke vrouw die opnam en we besloten meteen een afspraak te maken. Het viel mij oprecht op hoe vriendelijk ze was, ze vroeg of ik baat had bij een snelle afspraak of dat het niet uitmaakte bijvoorbeeld.

Ik ging eigenlijk zonder angst naar het Dental Center en dat was ook helemaal nergens voor nodig. Ik heb nu een goede tandarts waar ik altijd bij terecht kan!