Kleinsman corrigeert uw gebit

We worden allemaal ouder. Elke dag weer. Dat is niet erg, want ouder worden betekent ook meer ervaring en minder onzekerheid. Ouderdom betekent ook zelfbewust en rationeel keuzes maken. Echt waar, ouder worden heeft voordelen.

Ouderdom komt ook met gebreken. We worden minder soepel in onze gewrichten en we moeten wat meer op ons gewicht letten. Met het klimmen der jaren merken we ook dat ons gebit achteruit gaat. Denk daarbij aan terugtrekkend tandvlees, verkleuringen van tanden en afbrekend glazuur. U hoeft zich niet neer te leggen bij deze gebreken. Kleinsman Dental Center is gespecialiseerd in het corrigeren van de gebitsslijtage. Kijk op kleinsman.de/nl wat er allemaal mogelijk is.

Implantaten

Wie heeft er geen tanden of kiezen die in de loop van de tijd zijn weggevallen waardoor uw gebit lege plekken vertoond? U kunt dan kiezen voor een plaatje of een prothese. Maar doordat uw kaak krimpt door het ontbreken van deze kiezen of tanden, passen het plaatje of de prothese, die op maat zijn gemaakt, na verloop van tijd niet meer. De prothese of het plaatje gaat bewegen en klapperen in de mond. Niet alleen is dit lastig bij het eten, drinken en spreken. Het kan ook leiden tot pijnklachten door het schuren in de mond.

Sinds een aantal jaren wordt gebruik gemaakt van implantaten. Er wordt dan een gaatje geboord in uw kaakbeen en daarop wordt uw nieuwe tand of kies gemonteerd. Bij wijze van spreken zo vast als een huis. Pijnlijk? Welnee, in uw kaak zitten geen gevoelszenuwen. Bent u toch onzeker, dan kan de hele procedure onder narcose plaatsvinden. De tandartsen van Kleinsman Dental Center zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deze implantaten.

Facings

In de loop van de jaren breekt er weleens een stukje glazuur van kies of tand. Dat is geen ramp. Kleinsman Dental Center loopt voorop met het toepassen en ontwikkelen van facings. Dit zijn dunne plaatjes tandvriendelijk materiaal die voor de beschadigde kies of tand wordt geplaatst om de schade te corrigeren, zodat er niets meer van te zien is.

Tandvleeschirurgie

Een van de gevolgen van het ouder worden is terugtredend tandvlees. Daardoor komen de tandhalzen vrij en ontstaat de mogelijkheid op cariƫs bij de tandhalzen. Een gebit met terugtreden tandvlees ziet er ook minder aantrekkelijk uit, doordat de verhouding tussen de lengte van de tanden in verhouding met het tandvlees er onnatuurlijk uitziet. Kleinsman Dental Center voert tandvleestransplantaties uit om deze problemen te voorkomen. Daarbij wordt weefsel uit het gehemelte getransplanteerd naar het tandvlees. Eenmaal getransplanteerd groeit het weefsel vast en heeft u weer een prachtig, evenwichtig gebit.

Maak een afspraak!

U hoeft echt niet te blijven lopen met gebreken in uw gebit die het gevolg zijn van ouderdom. Maak een afspraak voor een intake gesprek op http://www.kleinsman.de/nl/contact/contact-intake. Tijdens dat gesprek wordt u precies uitgelegd wat Kleinsman Dental Center voor u kunt doen, om uw gebit er weer piekfijn te laten uitzien.