Kundige behandeling

Richard Kleinsman is één van de oprichters van het Kleinsman Dental Center en is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Wat houdt dat in vraagt u? Eigenlijk alles dat ervoor zorgt dat uw gebit er beter uitziet. Dat gaat dan van het bleken van tanden, het zetten van een facing, implantaten tot het herstellen van afgebroken hoeken. Richard Kleinsman is op dat gebied al enige jaren een ware autoriteit.

Kundige behandeling

Fijn aan het Kleinsman Dental Center is dat het ondertussen een internationale speler is. Dat betekent dan ook dat het intake gesprek plaats kan vinden in Nederland. Het Kleinsman Dental Center zelf is gevestigd in Bocholt maar daarvoor moet je niet echt schrik hebben: voor de begin- en eindbehandeling kan je perfect opgehaald worden. Tijdens de behandeling zelf krijg je overigens constant te horen wat er gaat gebeuren en wat ze nu aan het doen zijn. Een leuk gegeven gezien de behandeling voor de tandarts altijd helder is maar voor de patiënt natuurlijk heel wat minder.

Richard Kleinsman: kwaliteitswerk

Het meest plezierige aan de manier van werken van Richard Kleinsman en zijn Dental Center? Het feit dat je op voorhand al een resultaat te zien krijgt dankzij de speciale 3D-technieken waarmee ze werken. Erg knap dat alles exact op die manier getoond kan worden. Dat is dan ook de grote aantrek van deze tandarts: het is gewoon kwaliteitswerk en vakkundig gedaan. En echt vakwerk? Dat is toch waar het om draait bij een gebit. Zelf een ingreep aan dat gebit nodig? Een echte aanrader is dan ook een kijkje nemen op Kleinsman.de.