Richard Kleinsman: beroemde vakman

Richard Kleinsman is ongetwijfeld één van de bekendste tandartsen in onze contreien. Ondertussen heeft het Kleinsman Dental Center dat werd opgericht door Richard en zijn broer Bertho niet alleen verschillende vestigingen maar ook een bekend clientèle. Om slechts enkele namen op te noemen: BN’ers als Estelle Cruijf en Sylvie van der Vaart wenden zich tot Richard Kleinsman als ze een tandarts nodig hebben. Geen wonder ook: deze esthetische is een echte vakman.

Het Kleinsman Dental Center

Het originele Kleinsman Dental Center kan je terugvinden in het Duitse Bocholt. Daar werd het in de jaren ‘90 door de broers Kleinsman opgericht. Beide heren begonnen het beroepsleven nog als gewone tandartsen maar verloren al snel hun hart aan de esthetische tandheelkunde. Ze besloten zelf cursussen omtrent het onderwerp te maken en lezingen te geven. Al snel werd het Kleinsman Dental Center opgericht en al even snel was de naam Kleinsman een autoriteit in het wereldje. In Nederland snoepen van de expertise van Richard Kleinsman? Dan kan je terecht in de vestigingen in Bosch en Duin.

Wat is er mogelijk?

Richard Kleinsman is een echte vakman die vaak persoonlijk nieuwe klanten ontvangt en zelf het intake gesprek voor zijn rekening neemt. Wat er mogelijk is bij het Kleinsman Dental Center is eigenlijk alles dat te maken heeft met esthetische tandheelkunde. De vaakt uitgevoerde procedures zijn dan ook facings voor tanden en het witten van tanden. Voor een volledig overzich van wat je mag verwachten van Richard Kleinsman kan je altijd een bezoekje brengen aan de website Kleinsman.de.