Toegankelijk voor iedereen

Het Kleinsman Dental Center is bijzonder toegankelijk, sociaal sterk en gaat bovendien op een leuke manier met kinderen om. Ik ben zelf moeder van 3 kleine engeltjes die jammer genoeg geboren zijn met een paar defecten aan hun gebit. Omdat ik erop sta dat mijn kinderen de beste hulp krijgen die ik betalen kan ben ik op zoek gegaan naar tandarts met een goede reputatie. Uiteindelijk kwam ik uit bij het Kleinsman Dental Center en Richard Kleinsman.

Ik ben samen met mijn oudste naar het intake gesprek gegaan en was positief verrast door de hele werkwijze. Het personeel achter de balie was ontzettend vriendelijk en we moesten eigenlijk maar een kleine 10 minuten wachten voor we naar binnen konden. Het was Richard Kleinsman zelf die het intake gesprek voor zijn rekening nam en ons vakkundig door alle mogelijkheden loodste. Daarbij viel me vooral op dat er zeer goed werd omgegaan met mijn kind. Het is niet gemakkelijk om een kind vertrouwen te geven voor iets dat eigenlijk echt niet leuk is zoals een tandartsbezoek maar Richard slaagde er zeker in.

Elise (mijn oudste dochter) kon alles wat er gezegd werd perfect volgen en kreeg te zien wat er exact met haar gebit zou gebeuren dankzij de geavanceerde 3D-technologie van het Kleinsman Dental Center. Een paar weken later was het tijd voor de behandeling en die viel zo ontzettend goed mee dat ik besloten heb om ook mijn andere kinderen hier te laten behandelen. Niet alleen een vakkundige service maar ze staan ook open voor vragen van patiƫnten. Super dus!