Uitstekend geholpen door Richard Kleinsman

Ik werd naar het Kleinsman Dental Center doorverwezen door een vriendin van mij. Ik bekeek de site Kleinsman.de even en besloot er gewoon voor een afspraak naartoe te gaan. Mijn probleem was dat een tand scheef was gegroeid en ik ook een facing nodig had voor één van mijn andere tanden. Het intake gesprek viel heel goed mee en het viel me toen al op dat er hier gewerkt wordt met de nieuwste technologie. Er werden foto’s genomen, gelijk een basisplan van actie opgesteld en nog tijdens die eerste ervaring kreeg ik een beeld te zien van het mogelijk eindresultaat: heel speciaal!

Toen het tijd was voor de behandeling zelf en aankwam bij het Kleinsman Dental Center moest ik zelf niets meer doen. Het papierwerk werd voor me geregeld en lang moest ik niet wachten. Desondanks was de wachtkamer aangenaam. Zeer net en voldoende terug te vinden om te ontspannen. Niet zoals de meeste wachtkamers waar je boekjes terug kunt vinden die al goed 5 jaar over tijd zijn. Recente literatuur en ook gewoon interessante zaken!

Na een paar minuten werd ik dan gehaald voor de behandeling zelf. Het personeel gaf me een warme glimlach en vroeg of ik iets nodig had. Ze deden hard hun best om mij volledig op mijn gemak te stellen wat ik zeker wel kon appreciëren. Het belangrijkste punt waarom ik zeker terug keer naar het Kleinsman Dental Center? De behandeling stopte niet nadat ik uit de stoel kwam. Er werd echt gevraagd hoe het met mij ging en de nazorg was fantastisch!