Witte tanden met Kleinsman

Een aantal jaren geleden was het een enorme rage om te kiezen voor fel gebleekte tanden. De bekende tandpasta glimlach was het ideaalbeeld van heel wat mensen. Een rage die er natuurlijk voor zorgde dat heel wat mensen erbij liepen met een vrij lachwekkend wit gebit. Zomaar bleken om te bleken geeft immers absoluut geen natuurlijk, mooi resultaat.

Tanden bleken

Je tanden kan je zowel thuis als bij de tandarts laten bleken. Het spreekt voor zich dat kiezen voor de tandarts ook kiezen is voor een vaste en professionele hand. Bleachingproducten voor de tanden werken immers op basis van Peroxide en dit is een middel dat je zo veel mogelijk van jouw tandvlees weg dient te houden. Bovendien zorgt bleaching er eigenlijk ook voor dat jouw tanden net iets poreuzer worden. Om maar te zeggen: er zijn best wel wat medische implicaties verbonden aan het bleken van tanden. Implicaties die ervoor zorgen dat het altijd een goed idee is goede raad in te winnen.

Bleken met Kleinsman

Het Kleinsman Dental Center, waarvoor je een afspraak kunt maken via Kleinsman.nl is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in dergelijke esthetische tandheelkunde. Die grote ervaring betekent dat jouw tandarts met vaste hand de tanden bleekt zoals ze gebleekt horen te worden. Met een langdurig en mooi resultaat. Bovendien kan je er zeker van zijn dat je er niet als een clown met te witte tanden bij gaat lopen. Een mooi en natuurlijk resultaat verslaat altijd wit om wit te zijn.